Succes op open NK Arnhem

Karateschool Mushin Dojo uit Dokkum is afgelopen zondag met drie deelnemers afgereisd naar Arnhem, waar het “Open Nederlands Kampioenschap Kyokushin” werd gehouden.

Karateschool Mushin Dojo uit Dokkum is afgelopen zondag met drie deelnemers afgereisd naar Arnhem, waar het “Open Nederlands Kampioenschap Kyokushin” werd gehouden.


Tark Hosh (12) zat in een sterke poule van drie vechters. Hij verloor zijn eerste partij tegen een tegenstander die net iets groter en sterker was, maar zijn tweede partij wist hij met gerichte trappen overtuigend te winnen, zodat hij uiteindelijk op de tweede plek eindigde.


Zijn broer Zaid Hosh (14) had een matchmaking partij. Zaid ging zoals gewoonlijk vol in de aanval met harde stoten, echter zijn tegenstander vocht net iets meer bekeken, waardoor ook Zaid als tweede eindigde.


Klaas Talma (12) kwam ook tot de finale en maakte het zijn tegenstanders moeilijk met harde stoten en trappen. Hoewel hij zijn tegenstander goed partij gaf, verloor hij de partij net op beslissing van de scheidsrechter, met als resultaat dus ook een tweede plaats.

Coaches Sijbe Bloemhof en Oane Kooistra waren zeer tevreden over de prestaties van de deelnemers van Mushin Dojo. Auke Vellema was ook weer van de partij als hoofdscheidsrechter.

Karateschool Mushin Dojo uit Dokkum is afgelopen zondag met drie deelnemers afgereisd naar Arnhem, waar het “Open Nederlands Kampioenschap Kyokushin”...

Op 3 april 2022 heeft Mushin Dojo deelgenomen aan de Ommelander cup in Appingedam. We kijken terug op een succesvol toernooi. Lees hier het hele...

Op 03 oktober 2021 heeft de centrale training van de Nederlandse Karate Kyokushin Organisatie (NKKO) plaatsgevonden op Nationaal Sportcentrum...

De laatste les van dit seizoen vindt plaats op donderdag 8 juli. In het nieuwe seizoen starten de lessen weer op maandag 23 augustus.

Karateschool Mushin Dojo uit Dokkum heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan de zevende editie van de“Ommelander Cup” in Appingedam, een toernooi...