Resultaten Open Noord Nederlands Karate kampioenschap in Drachten

Tijdens het Open Noord Nederlands Karate kampioenschap in Drachten hebben de deelnemers van Mushin Dojo uit Dokkum afgelopen zaterdag weer uitstekende prestaties geleverd.

Tijdens het Open Noord Nederlands Karate kampioenschap in Drachten hebben de deelnemers van Mushin Dojo uit Dokkum afgelopen zaterdag weer uitstekende prestaties geleverd.

Bij de jeugd wist Tremayne Akkermans het publiek op de banken te krijgen door met zijn razendsnelle trappen zijn tegenstanders volledig te overklassen en dus eerste te worden.

Klaas Talma vocht een aantal bekeken partijen en behaalde daarmee een mooie tweede plaats. Latrell Akkermans had een zware poule maar wist toch een welverdiende derde prijs te winnen.

Bij de volwassenen heeft Johan Jongsma een zwaarbevochten tweede prijs gewonnen in een poule, waarin ook een paar sterke Duitse vechters deelnamen.

Naast het kumite (vechten) werd ook deelgenomen aan de katawedstrijden. Hoewel Hendrik Kuipers, Tremayne Akkermans en Latrell Akkermans hun kata goed uitvoerden, vielen ze met dit onderdeel net buiten de prijzen.

Al met al weer prima prestaties van de leden van Mushin Dojo Dokkum.

Karateschool Mushin Dojo uit Dokkum heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan de zevende editie van de“Ommelander Cup” in Appingedam, een toernooi...

Karateschool "Mushin Dojo” uit Dokkum heeft afgelopen zaterdag met vijf vechters deelgenomen aan het “Kiyozumi Open Dutch Junior Tournament”, een open...

Op zaterdag 10 november 2018 werd in ’s-Hertogenbosch een Female Fighting Seminar gehouden. Voor dit evenement was Emma Markwell uitgenodigd om les te...

Mushin Dojo heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan de “Oldehove Cup” in Leeuwarden. De deelnemers hadden zich allemaal optimaal voorbereid en dat...

Vandaag heeft Mushin Dojo bij de European Sports for All Games in Heerenveen een aantal geslaagde karatedemo’s gegeven.