Mushin Dojo in de prijzen in Appingedam

Afgelopen zondag heeft Mushin Dojo deelgenomen aan de zesde editie van de “Ommelander Cup” in Appingedam, een toernooi vooral bedoeld om beginnende jeugdige karateka’s ervaring op te laten doen.

Afgelopen zondag heeft Mushin Dojo deelgenomen aan de zesde editie van de “Ommelander Cup” in Appingedam, een toernooi vooral bedoeld om beginnende jeugdige karateka’s ervaring op te laten doen.

Mushin Dojo had zes deelnemers ingeschreven in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar, in de klasse kumite (vechten) en kata (stijloefening met een reeks vastgelegde bewegingen uitgevoerd tegen meerdere denkbeeldige tegenstanders). Er was de laatste tijd hard en veel getraind en dat was te merken aan het resultaat.

Eerst werd het katatoernooi afgewerkt. Tremayne Akkermans (12 jaar) en Latrell Akkermans (10 jaar) wisten beide tot de finale door te dringen. Tremayne werd uiteindelijk kampioen in zijn klasse, terwijl Latrell net naast de prijzen greep.

Vervolgens was het de beurt aan de wedstrijdvechters. Marjanne Kramer (10 jaar) presteerde uitstekend door gelijk in haar eerste toernooi derde te worden in haar poule. Hiermee was het nog niet afgelopen want alle overige deelnemers behaalden de eerste prijs in hun klasse. Klaas Talma (8 jaar), Latrell Akkermans (10 jaar), Erwin Wierstra (10 jaar) en Maickel Bruinsma (12 jaar) waren allemaal te sterk voor hun tegenstanders.

Alle deelnemers hebben een prijs behaald, dus een 100% score voor "Mushin Dojo".

Karateschool Mushin Dojo uit Dokkum is afgelopen zondag met drie deelnemers afgereisd naar Arnhem, waar het “Open Nederlands Kampioenschap Kyokushin”...

Op 3 april 2022 heeft Mushin Dojo deelgenomen aan de Ommelander cup in Appingedam. We kijken terug op een succesvol toernooi. Lees hier het hele...

Op 03 oktober 2021 heeft de centrale training van de Nederlandse Karate Kyokushin Organisatie (NKKO) plaatsgevonden op Nationaal Sportcentrum...

De laatste les van dit seizoen vindt plaats op donderdag 8 juli. In het nieuwe seizoen starten de lessen weer op maandag 23 augustus.

Karateschool Mushin Dojo uit Dokkum heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan de zevende editie van de“Ommelander Cup” in Appingedam, een toernooi...